Şbt

7. Sınıf öğrencilerimiz ile Fen Bilimleri dersinde geri dönüşümün önemine değindik. Yeniden kullanım ile geri dönüşüm kutuları hazırladık.

Şbt

BİGEP kapsamında İngilizce dersinde "Kendi Saatimi Tasarlıyorum" çalışması yapıldı.

⏰*Telling the time and daily routines *⏰

Şbt

Fen Bilimleri dersinde “Işığın Yansıması” konusunu çubuk makarna kullanarak somutlaştırdık.

Küçük Yıldızlar Futbol Müsabakalarında İlçe Şampiyonu Olduk

Okul Beden Eğitimi Öğretmenlerimiz Aydın ARSLAN'a ve Mehmet GÜNAY'a teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuzun 8.sınıf öğrencileri, alt kademe olan 7.sınıfta öğrenim gören öğrencilerine "LGS (Liseye Geçiş Sistemi)" hakkında akran öğretimini gerçekleştirdiler. LGS hakkında hazırlamış oldukları sunuyu akranlarıyla paylaşıp, kendi deneyimlerinden örnekler vererek akranlarında farkındalık oluşturdular.

Ock

Dolu dolu geçen bir dönemin sonunda öğrencilerimiz karne heyecanını yaşadılar. Tüm öğretmenlerimize ve öğrencilerimize iyi tatiller dileriz.

Ock

BİGEP kapsamında 8.Sınıf öğrencilerimize sağlıklı beslenme konusunda bilgilendirme ve meslek tanıtımı yapıldı. Öğrencilerimize bilgi paylaşımında bulunan Diyetisyen Fatoş AKIL'a teşekkürlerimizi sunarız.