Mrt

" Afet Bilinci" oluşturmak üzere ülkemizde sıkça görülen afetlerden depreme yönelik olarak, afetlerin öncesi, sırası ve sonrasında öğrencilerimize doğru davranışları oluşturmak üzere okulumuzda deprem tatbikatı yapıldı.

Mrt

Ceylanpınar BİGEP İlçe Yürütme Komisyonu, BİGEP Projesi kapsamında okulumuzu ziyaret etti. Nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkürlerimizi sunarız.

Mrt

BİGEP Kapsamında "Atasözleri ve Deyimleri Oynuyorum" EtkinliğimizBİGEP Kapsamında "Atasözleri ve Deyimleri Oynuyorum" Etkinliğimiz

Çorba Günümüz

Sağlıklı Besleniyoruz, Sağlıkla İçiyoruz

Şbt

BİGEP kapsamında “Yaparak Yaşayarak Öğreniyorum.” projesi kapsamında öğrenciler günlük hayatta kullandıkları malzemeler ile deney yaparak keşfediyor.

Şbt

Geçen sene okulumuzdan mezun olan ve Ceylanpınar Fen Lisesine yerleşen üç öğrencimiz okulumuzdaki 8. Sınıf öğrencilerimizle buluşarak geçen sene edinmiş oldukları deneyimleri öğrencilerimizle paylaşmışlardır. Mezunlarımıza teşekkür ederiz.

Şbt

BİGEP kapsamında öğrencilerimizle İngilizce dersinde "Role Play" çalışması yapıldı.

"What's the matter with you ? With 5th grades "

Şbt

BİGEP kapsamında ilçe geneli yapılan deneme sınavında başarı olan öğrencilerimize başarı belgelerini takdim ettik. Öğrencilerimize teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz.

BİGEP Kapsamında Ev Ziyaretlerimiz

Velilerimize misafirperverliklerinden dolayı teşekkürlerimizi sunarız.