Mrt

Velilerimize misafirperverliklerinden dolayı teşekkürlerimizi sunarız.

Mrt

Okul Rehber Öğretmenlerimizden Aslı EFE, LGS ile ilgili velilerimizi bilgilendirmeye yönelik seminer düzenledi.

ÇANAKKALE GEÇİLMEZ

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü etkinlikleri kapsamında ilçe genelinde düzenlenen şiir yarışmasında birinci olan okulumuz öğrencilerinden Yağmur LÜZUM’a bugün düzenlenen törende Kaymakamımız Emrah UZUN, ödülünü takdim etti.

Mrt

BİGEP kapsamında ilçe geneli yapılan deneme sınavında başarı olan öğrencilerimize başarı belgelerini ve hediyelerini takdim ettik. Öğrencilerimize teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz.

Mrt

BİGEP kapsamında Matematik dersinde 5. Sınıf  öğrencilerinin yapmış olduğu çalışmalar ile 14 Mart Pi Günü etkinliği gerçekleştirildi.

Mrt

Bağımsızlığımızın sembolü olan İstiklal Marşı'mızın Kabulü'nün 103. yıl dönümünü kutluyor, İstiklal Şairi Mehmet Akif ERSOY'u ve tüm Millî Mücadele kahramanlarını rahmet ve minnetle anıyoruz.

Mrt

Okulumuzda 2.dönem veli toplantısı yapıldı.

Öğrencilerimizin güzel başarıları için bir araya geldiğimiz velilerimize ve özverili çalışmalarından dolayı öğretmenlerimize teşekkürlerimizi sunarız.

Mrt

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Veli Toplantısı 10 Mart Pazar Günü Saat 11.00'de yapılacaktır.

Okul-Öğrenci-Veli iletişiminin pekiştirilmesine katkısının olacağı, ortak problemlerimize çözüm aranacağı, geleceğimizin teminatı çocuklarımızın ders, devamsızlık gibi durumlarının görüşüleceği bu toplantıya teşriflerinizi bekler, saygılar sunarız.