ŞANLIURFA / CEYLANPINAR - Atatürk Ortaokulu

Nis

Mevsimlik tarım işçisi olan öğrencilerimiz ile uzaktan eğitim yapıyoruz. Zoom üzerinden canlı dersler düzenleyerek, eksiklerini tamamlayıp, soru çözümleri yapıyoruz.

Nis

Mrt

60. Kütüphane Haftasında "Hayalindeki Kitap Kapağını Tasarla" adlı resim yarışmasında ortaokul düzeyinde 1. olan okulumuz öğrencilerinden Yağmur LÜZUM'a, İlçe Milli Eğitim Müdürü Zeydan KURT hediyelerini takdim etti.

Öğrencimizi tebrik eder, emeği geçen Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Ceylan NARİN'e teşekkürlerimizi sunarız.

Mrt

DSİ 15. Bölge Müdürlüğü tarafından düzenlenen Dünya Su Günü komposizyon yarışmasında öğrencilerimizden Pelin ÖNAYBIRAK 2.olmuştur. Resim yarışmasında öğrencilerimizden Avşin ÇELİK 2. olmuştur.

Öğrencilerimizi tebrik eder, emeği geçen Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Ceylan NARİN'e teşekkürlerimizi sunarız...

Mrt

8.Sınıf öğrencilerimizle LGS sürecine yönelik “Anahtar Kelimelerle Hikaye Yazma” grup etkinliği yapıldı.

Mrt

Velilerimize misafirperverliklerinden dolayı teşekkürlerimizi sunarız.

Mrt

Okul Rehber Öğretmenlerimizden Aslı EFE, LGS ile ilgili velilerimizi bilgilendirmeye yönelik seminer düzenledi.

ÇANAKKALE GEÇİLMEZ