Atatürk Ortaokulu

04144712011
ENSAR MAH. VİRANŞEHİR CADDESI CAD. NO: 89 İÇ KAPI NO: 1 CEYLANPINAR / ŞANLIURFA
Vizyon
Atatürk Ortaokulu; Başarıyı hedefleyen, Çalışkan ve sorumluluk sahibi, İletişim becerileri olan, Bilimsel düşünüşe sahip, Ezberlemeyi değil, Araştırmayı tercih eden, Kişisel hak ve özgürlüklerini koruyabilen, Başkalarının hakları olmazsa kendi haklarının da olmayacağını bilen, Yaşadığı toplumun geleneklerine, değerlerine ve inanışlarına saygılı, Kendi değerlerine ve geleneklerine sahip çıkan, Kendisini ve hiç kimseyi küçük görmeyen, Donanımı yüksek, onurlu bireyler yetiştirmeyi hedeflemektedir.
Misyon
Atatürk Ortaokulu olarak her çocuğun başarabileceğine inanıyoruz. Her çocuğun öğrenme surecinde onlara rehberlik ederek hayat boyu öğrenme düşüncesini kazandırmak önceliğimizdir. Başarıyı hedefleyip onun için çalışan, kendi kişisel ve akademik gelişimini takip eden bireylerle, biz Atatürk Ortaokulu, eğitimde kalite ve başarıları ile fark yaratan seçkin bir kurum olmayı hedeflemekteyiz.
Öğretim Şekli :İKİLİ EĞİTİM
klorifer
Ulaşım şehir içi arabalarla sağlanmaktadır.
İlçe merkezinde yer almaktadır.
Şanlıurfa ili Ceylanpınar İlçesi merkezinde yer almaktadır.